Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε?

FAQ

Παραγγελία

Ποιοι είναι οι υποστηριζόμενοι τρόποι πληρωμής;

Δεχόμαστε ευχαρίστως αυτούς τους τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτικές/Χρεωστικές κάρτες
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • PayPal
  • Klarna

Λάβετε υπόψη ότι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία σας.

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Το καταλαβαίνουμε εντελώς, αλλάζουμε και γνώμη! Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό. Εάν η παραγγελία σας δεν έχει αποσταλεί ακόμα, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Ωστόσο, μόλις αποσταλεί μια παραγγελία, δεν μπορούμε να την τροποποιήσουμε ή να την ακυρώσουμε. Εργαζόμαστε συνεχώς για να βελτιώσουμε τις διαδικασίες μας και ελπίζουμε να προσφέρουμε ένα πιο ευέλικτο παράθυρο ακύρωσης στο μέλλον.

Αποστολή

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την αποθήκη μας είτε την ίδια ημέρα είτε την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η παράδοση είναι πάντα δωρεάν και ασφαλής.

Ποια είναι η πολιτική αποστολής;

Μόλις γίνει η παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης που θα σας ενημερώνει ότι η ομάδα εκπλήρωσης έλαβε την παραγγελία σας. Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email με τα στοιχεία παρακολούθησης.

Για την Ευρώπη, η παράδοση είναι εντός 1 ημέρας. Για πιο απομακρυσμένες περιοχές, είναι από 1 έως 4 ημέρες.

Στέλνετε στο εξωτερικό;

Ναι, αποστέλλουμε σε όλο τον κόσμο. Το κόστος αποστολής επιβαρύνει εμάς!

Υλικά

Ποια υλικά συνθέτουν τα κοσμήματά σας;

Ολόκληρη η σειρά κοσμημάτων μας είναι κατασκευασμένη από ασήμι 925. Επιπλέον, προσφέρουμε μια σειρά από κομμάτια που διαθέτουν επιχρυσωμένο 14 ή 18 καράτια στην κορυφή της βάσης από ασήμι.

Ποιοι πολύτιμοι λίθοι εμφανίζονται στις συλλογές σας;

Οι συλλογές μας περιλαμβάνουν μια ποικιλία από πολύτιμους και ημιπολύτιμους πολύτιμους λίθους, όπως Αυστριακός Κρύσταλλος, Αχάτης, Σμαράγδι, Φυσικός Φεγγαρόλιθος, Χαλαζίας, Κυβική Ζιρκονία, Λαριμάρ, Μοργανίτης, Όνυχας, Οπάλιο, Πέρλα, Ζαφείρι, Ρουμπίνι, Τυρκουάζ, και Τοπάζι. Κάθε κομμάτι συνοδεύεται από μια περιεκτική περιγραφή που περιγράφει λεπτομερώς τη σύνθεσή του.

Τα κοσμήματα αμαυρώνουν με τον καιρό;

Η στερλίνα μας Ασημένια Κοσμήματα έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στο αμαύρωση με την κατάλληλη φροντίδα και αποθήκευση. Παρέχουμε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τη διατήρηση της λάμψης τους και τα βήματα που πρέπει να λάβετε εάν εμφανιστεί αμαύρωση.

Η αμαύρωση στο Ασημένια Κοσμήματα προκύπτει από το σχηματισμό θειούχου αργύρου, ενός υποπροϊόντος του αργύρου που αντιδρά με ενώσεις θείου στον αέρα. Παράγοντες όπως η υψηλή υγρασία, το μολυσμένο περιβάλλον και η έκθεση σε ορισμένα καλλυντικά προϊόντα (όπως αρώματα, λακ μαλλιών και αποσμητικά) μπορούν να επιταχύνουν αυτή τη διαδικασία. Επομένως, είναι καλύτερο να τα αποφύγετε εάν θέλετε να αποφύγετε το αμαύρωση.

Εγγύηση & Συσκευασία

Είναι τα κοσμήματά μου υπό εγγύηση;

Κάθε κόσμημα συνοδεύεται από δύο χρόνια εγγύηση από την ημερομηνία παραλαβής. Βουτήξτε πιο βαθιά στις λεπτομέρειες της εγγύησης ΕΔΩ.

Πώς συσκευάζετε τα κοσμήματα;

Παρουσιάζουμε κάθε κόσμημα σε ένα κομψό, επώνυμο κουτί, ιδανικό για δώρο. Επιπλέον, ένα πιστοποιητικό ποιότητας συνοδεύει κάθε είδος, αναδεικνύοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά του.

Επιστροφές & Ανταλλαγές

Ποια είναι η πολιτική επιστροφής σας;

Προσφέρουμε πολιτική δωρεάν επιστροφής 14 ημερών. Ενώ παρέχουμε την ετικέτα επιστροφής, το μόνο κόστος που θα καλύψετε είναι το κόστος αποστολής.

Σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο σφάλμα από μέρους μας, θα καλύψουμε ευχαρίστως τα έξοδα αποστολής.

Πόσος χρόνος χρειάζονται για να διεκπεραιωθούν οι επιστροφές;

Με την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος σας, επεξεργαζόμαστε τις επιστροφές χρημάτων εντός 24 ωρών. Ωστόσο, ανάλογα με τις πολιτικές της τράπεζάς σας, ενδέχεται να χρειαστούν 7 έως 15 εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστούν στον λογαριασμό σας.

Ποια είναι η πολιτική ανταλλαγής σας;

Μπορείτε να παραγγείλετε απρόσκοπτα το νέο κόσμημα που επιθυμείτε ενώ στέλνετε πίσω το πρωτότυπο. Μόλις λάβουμε την επιστροφή σας, θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων για την αρχική αγορά. Ισχύουν χρεώσεις αποστολής.

Size & Care

Πώς μπορώ να προσδιορίσω το μέγεθος του κοσμήματος μου;

Εάν δεν είστε σίγουροι ποιο μέγεθος είναι κατάλληλο για εσάς, ανατρέξτε στους οδηγούς μεγεθών μας. Βρίσκονται κάτω από τα διαθέσιμα μεγέθη για κάθε ένα από τα προϊόντα μας.

Πώς καθαρίζω τα κοσμήματά μου;

Διατηρήστε τα κοσμήματά σας αστραφτερά στα καλύτερά τους! Βουτήξτε στο ιστολόγιό μας για συμβουλές από ειδικούς σχετικά με τη διατήρηση αυτής της λάμψης. Για έναν γρήγορο οδηγό, ρίξτε μια ματιά στο ενημερωτικό μας βίντεο — είναι προσαρμοσμένο για την ευκολία σας!

Έχετε ακόμα μια ερώτηση; Στείλτε μας μήνυμα!

Το μήνυμά σας θα φτάσει απευθείας στον εισερχόμενο φάκελό μας και ένα αφοσιωμένο μέλος της ομάδας μας θα απαντήσει άμεσα για να διασφαλίσει ότι οι ερωτήσεις σας αντιμετωπίζονται με τη μέγιστη προσοχή. Η ικανοποίησή σας είναι η υψηλότερη προτεραιότητά μας.