Silenti Jewelry γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2019, όταν τρεις φίλοι, ενωμένοι από τη δημιουργικότητα και την κομψότητα, αποφάσισαν να επαναπροσδιορίσουν την κομψότητα του ασημιού μέσα από σύγχρονα κοσμήματα υψηλής ποιότητας. Ο σπόρος του οράματός μας φυτεύτηκε με τη φιλοδοξία να επαναστατήσουμε στον τρόπο που οι άνθρωποι βλέπουν τις online αγορές κοσμημάτων. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα κοσμήματα δεν πρέπει απλώς να φοριούνται αλλά να βιώνονται. Πρέπει να αποτελούν το μέσο μέσω του οποίου τα άτομα αγκαλιάζουν και εκφράζουν τις μοναδικές τους ταυτότητες με βαθιά και διακριτικά τρόπους.

Το ταξίδι μας ξεκίνησε στη μαγευτική οδό Sankt Knuds Vej στην περιοχή Frederiksberg C της Κοπεγχάγης, όπου δύο από τους ιδρυτές μας διέμεναν και σπούδαζαν. Ενσωματωμένοι στην καρδιά της Κοπεγχάγης, η γειτονιά του Frederiksberg C είναι ένα από τα στολίδια της δανέζικης πρωτεύουσας, γνωστή για τις ποικίλες ατραξιόν και τα αποκλειστικά μπουτίκ που φιλοξενούν τοπικούς και διεθνείς σχεδιαστές. Η θαυμάσια ένωση του σύγχρονου στιλ και του κλασσικού δανέζικου μινιμαλισμού άναψε τη φλόγα της έμπνευσής μας. Οι τοπικές μάρκες έδωσαν χρώμα στην πόλη με ένα πνεύμα που αναζωπυρώθηκε, αγκαλιάζοντας τις λεπτομέρειες και τις προσωπικές πινελιές που έκαναν κάθε πελάτη να αισθάνεται πολύτιμος. Ανάμεσα στη συμφωνία της λάμψης, υπήρξε ένας τομέας που μας κατέκτησε ιδιαίτερα - οι κοσμηματοπώλες της Κοπεγχάγης. Τα καινοτόμα τους σχέδια και η μινιμαλιστική κομψότητα που κοσμούσε τις βιτρίνες τους έγιναν αντικείμενο των ατελείωτων συζητήσεών μας και του θαυμασμού μας.

Συνειδητοποιήσαμε ότι ένα τέτοιο κονσέπτ έλειπε εντελώς από τη Βουλγαρία. Παρόλο που υπήρχαν πολλά μέρη για να αγοράσει κανείς κοσμήματα, έλειπε η προσωπική πινελιά. Παρατηρήσαμε ότι οι νεότερες γενιές δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να στραφούν σε μεγάλες διεθνείς μάρκες για τα αγαπημένα τους αξεσουάρ. Αν και δεν ήταν εγγενώς ελαττωματικό, εμείς επιθυμούσαμε να δημιουργήσουμε μια εναλλακτική - εξαιρετικά ασημένια κοσμήματα με σύγχρονα σχέδια, εμπλουτισμένα με μια προσωπική προσέγγιση και θερμή φροντίδα για κάθε άτομο που μας εμπιστεύτηκε. Με απεριόριστη φιλοδοξία και κίνητρο, δημιουργήσαμε ένα μάρκα που ανέβασε τη δημιουργικότητα και την προσωπική πινελιά σε πεδίο τιμής. Σήμερα, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που δηλώνουμε ότι το Silenti Jewelry Βουλγαρία είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες ασημένιων κοσμημάτων στη χώρα. Η ευγνωμοσύνη έχει υπάρξει γωνιακός λίθος της ηθικής μας, και ως φόρος τιμής στη Δανία, το δεύτερο σπίτι μας και αρχική μούσα μας, το 2022 επεκτείναμε το πάθος και την πλούσια κληρονομιά μας εκεί όπου όλα ξεκίνησαν.

Ένα χρόνο μετά τη θαυμάσια μας πορεία, συνειδητοποιήσαμε ότι η μαγεία και η σαγηνευτική γοητεία του Silenti Jewelry ήταν πολύτιμες για να περιοριστούν σε συνοριακά όρια. Όπως η αιώνια ομορφιά ενός ουρανού γεμάτου αστέρια, τα δημιουργήματά μας άξιζαν να είναι ένα δώρο που θα αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο. Ήταν σε αυτή τη στιγμή αποκάλυψης που ο σπόρος ενός διεθνούς καταστήματος φυτεύτηκε με αγάπη στις καρδιές και τα μυαλά μας.

Η αποστολή μας είναι να ενδυναμώσουμε και να εμπνεύσουμε γυναίκες ανά τον κόσμο μέσω της μαγικής τέχνης των κοσμημάτων. Τα μοναδικά μας κομμάτια, φτιαγμένα με αγάπη και αφοσίωση, λειτουργούν ως ο καμβάς μέσω του οποίου το στιλ και η προσωπικότητά σας μπορούν να εκφραστούν ανεπιφύλακτα. Το Silenti Jewelry βρίσκεται στην πρωτοπορία μιας επανάστασης στον τρόπο που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται και φορούν τα κοσμήματα – υπερβαίνοντας τα όρια των απλών αξεσουάρ· τα δημιουργήματά μας γίνονται μια οδύσσεια προς την αυτοανακάλυψη και τον ευρύτερο κόσμο.

Τώρα, με τα φτερά του διεθνούς μας καταστήματος, το Silenti Jewelry αγκαλιάζει καρδιές σε όλο τον κόσμο. Η ομορφιά των συλλογών μας βρίσκεται πλέον στα δάχτυλα ανθρώπων από κάθε γωνιά της γης.

Τα δημιουργήματά μας είναι ψίθυροι από την Κοπεγχάγη, ηχώ από τη Βουλγαρία, και τώρα είναι έτοιμα να γίνουν ιστορίες σας και του κόσμου. Με ανοιχτές καρδιές και λαμπερά σχέδια, σας προσκαλούμε να υφάνετε την ιστορία σας μαζί με τη δική μας ως μέλος της οικογένειας Silenti Jewelry. Μέσω του διεθνούς μας καταστήματος, το Silenti Jewelry ταξιδεύει διασχίζοντας θάλασσες και χρονικές ζώνες για να σας στολίσει, όπου κι αν βρίσκεστε.

Καλώς ήρθατε στην παγκόσμια οικογένεια του Silenti Jewelry, όπου η κομψότητα δεν γνωρίζει σύνορα και όπου κάθε κομμάτι αποτελεί μια περιπέτεια καθ' αυτήν.