Οδηγός μεγέθους δαχτυλιδιούΜέθοδος 1 – Μέτρηση υπάρχοντος δακτυλίου

Εάν έχετε ένα δαχτυλίδι που ταιριάζει καλά, ο πιο ακριβής τρόπος για να προσδιορίσετε το μέγεθος του δακτυλίου σας είναι να μετρήσετε αυτό το δαχτυλίδι.

 1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρήσει την εσωτερική διάμετρο του δακτυλίου στο φαρδύτερο μέρος του, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

 2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χάρακα, μεζούρα ή παχύμετρο για αυτό.

 3. Μόλις μετρήσετε τη διάμετρο, βρείτε το πλησιέστερο μέγεθος στο γράφημα.

Μέθοδος 2 – Μέτρηση του δακτύλου σας

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα στοιχεία για αυτήν τη μέθοδο:

 • Λωρίδα χαρτιού
 • Πένα ή μολύβι
 • Χάρακας ή μεζούρα
 • Ψαλίδι

Τρόπος μέτρησης:

 1. Κόψτε μια λωρίδα χαρτιού μήκους περίπου 15 cm και πλάτους 0,5 cm.

 2. Τυλίξτε το χαρτί γύρω από το δάχτυλο όπου θέλετε να φορέσετε το δαχτυλίδι. Βεβαιωθείτε ότι είναι άνετο αλλά όχι πολύ σφιχτό.

 3. Σημειώστε το σημείο όπου το χαρτί αρχίζει να επικαλύπτεται με ένα στυλό ή μολύβι.

 4. Χρησιμοποιήστε το χάρακα ή τη μεζούρα για να μετρήσετε το χαρτί σε χιλιοστά.

 5. Το μήκος του χαρτιού αντιστοιχεί στην περιφέρεια του δακτύλου σας. Βρείτε το πλησιέστερο μέγεθος στην ενότητα "Περιφέρεια" του παραπάνω γραφήματος.

Όλοι οι δακτύλιοι μας έχουν μετρηθεί ώστε να συμμορφώνονται με τα αμερικανικά και καναδικά πρότυπα και χρησιμοποιούμε μόνο ολόκληρα μεγέθη. Καλές αγορές και ελπίζουμε να βρείτε την τέλεια εφαρμογή!

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια για τον προσδιορισμό του ιδανικού μεγέθους δαχτυλιδιού σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Η αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι άμεσα διαθέσιμη 24/7 για να σας παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεστε.