Τελευταία ενημέρωση 11 Νοεμβρίου 2023

 

Αυτή η σημείωση απορρήτου για τη Silentí Ltd ("εμείς", "εμάς" ή "μας"), περιγράφει πώς και γιατί ενδέχεται να συλλέξουμε, να αποθηκεύσουμε, να χρησιμοποιήσουμε και/ή να μοιραστούμε ("επεξεργαζόμαστε") τις πληροφορίες σας όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ("Υπηρεσίες"), όπως όταν:

 • Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση http://www.silentijewelry.shop ή οποιονδήποτε ιστότοπο μας που συνδέεται με αυτήν τη σημείωση απορρήτου
 • Συνεργαστείτε μαζί μας με άλλους σχετικούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων τυχόν πωλήσεων, μάρκετινγκ ή εκδηλώσεων

Η ανάγνωση αυτής της σημείωσης απορρήτου θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα δικαιώματα και τις επιλογές σας για το απόρρητο. Εάν δεν συμφωνείτε με τις πολιτικές και τις πρακτικές μας, μην χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας. Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις ή απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο support@silentijewelry.shop.

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

Προσωπικά στοιχεία που μας αποκαλύπτετε

Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε οικειοθελώς κατά την εγγραφή σας στις Υπηρεσίες, την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη λήψη πληροφοριών για εμάς ή τα προϊόντα και τις Υπηρεσίες μας, όταν συμμετέχετε σε δραστηριότητες στις Υπηρεσίες ή άλλως όταν επικοινωνείτε μαζί μας.

Προσωπικά στοιχεία που παρέχονται από εσάς

Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε εξαρτώνται από το πλαίσιο των αλληλεπιδράσεών σας με εμάς και τις Υπηρεσίες, τις επιλογές που κάνετε και τα προϊόντα και τις δυνατότητες που χρησιμοποιείτε. Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • ονόματα
 • αριθμοί τηλεφώνου
 • διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • ταχυδρομικές διευθύνσεις
 • προτιμήσεις επικοινωνίας
 • διευθύνσεις χρέωσης

Ευαίσθητες πληροφορίες

Δεν επεξεργαζόμαστε ευαίσθητες πληροφορίες.

Δεδομένα πληρωμής

Μπορεί να συλλέξουμε δεδομένα που είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της πληρωμής σας, εάν κάνετε αγορές, όπως ο αριθμός του μέσου πληρωμής σας και ο κωδικός ασφαλείας που σχετίζεται με το μέσο πληρωμής σας. Όλα τα δεδομένα πληρωμής αποθηκεύονται από το Stripe. Μπορείτε να βρείτε τους συνδέσμους σημείωσης απορρήτου εδώ: https://stripe.com/privacy.

Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε πρέπει να είναι αληθείς, πλήρεις και ακριβείς και πρέπει να μας ειδοποιείτε για τυχόν αλλαγές σε αυτές τις προσωπικές πληροφορίες.

Συλλέγονται αυτόματα πληροφορίες

Συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες όταν επισκέπτεστε, χρησιμοποιείτε ή πλοηγείστε στις Υπηρεσίες. Αυτές οι πληροφορίες δεν αποκαλύπτουν τη συγκεκριμένη ταυτότητά σας (όπως το όνομα ή τα στοιχεία επικοινωνίας σας), αλλά μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες συσκευής και χρήσης, όπως διεύθυνση IP, χαρακτηριστικά του προγράμματος περιήγησης και της συσκευής, λειτουργικό σύστημα, προτιμήσεις γλώσσας, διευθύνσεις URL αναφοράς, όνομα συσκευής, χώρα, τοποθεσία , πληροφορίες σχετικά με το πώς και πότε χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας και άλλες τεχνικές πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες είναι κατά κύριο λόγο απαραίτητες για τη διατήρηση της ασφάλειας και της λειτουργίας των Υπηρεσιών μας, καθώς και για τους σκοπούς της εσωτερικής μας ανάλυσης και αναφοράς.Οι πληροφορίες που συλλέγουμε περιλαμβάνουν:

Δεδομένα καταγραφής και χρήσης

Τα δεδομένα καταγραφής και χρήσης σχετίζονται με υπηρεσίες, διαγνωστικές πληροφορίες, πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τις επιδόσεις που συλλέγουν αυτόματα οι διακομιστές μας όταν αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας και τις οποίες καταγράφουμε σε αρχεία καταγραφής. Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε μαζί μας, αυτά τα δεδομένα καταγραφής μπορεί να περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP σας, τις πληροφορίες της συσκευής, τον τύπο προγράμματος περιήγησης και τις ρυθμίσεις και πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στις Υπηρεσίες (όπως τις σφραγίδες ημερομηνίας/ώρας που σχετίζονται με τη χρήση, τις σελίδες και τα αρχεία που προβλήθηκαν , αναζητήσεις και άλλες ενέργειες που πραγματοποιείτε, όπως οι λειτουργίες που χρησιμοποιείτε), πληροφορίες συμβάντων συσκευής (όπως δραστηριότητα συστήματος, αναφορές σφαλμάτων (μερικές φορές ονομάζονται "αποδείξεις σφαλμάτων") και ρυθμίσεις υλικού).

Δεδομένα συσκευής

Συλλέγουμε δεδομένα συσκευής, όπως πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή, το τηλέφωνο, το tablet ή άλλη συσκευή που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στις Υπηρεσίες. Ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείται, αυτά τα δεδομένα συσκευής μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση IP (ή ο διακομιστής μεσολάβησης), οι αριθμοί αναγνώρισης συσκευής και εφαρμογής, τοποθεσία, τύπος προγράμματος περιήγησης, μοντέλο υλικού, πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου ή/και πάροχος κινητής τηλεφωνίας, λειτουργικό σύστημα και πληροφορίες διαμόρφωσης συστήματος.

Δεδομένα τοποθεσίας

Συλλέγουμε δεδομένα τοποθεσίας, όπως πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία της συσκευής σας, τα οποία μπορεί να είναι ακριβή ή ανακριβή. Το πόσες πληροφορίες συλλέγουμε εξαρτάται από τον τύπο και τις ρυθμίσεις της συσκευής που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στις Υπηρεσίες. Για παράδειγμα, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε GPS και άλλες τεχνολογίες για τη συλλογή δεδομένων γεωγραφικής θέσης που μας ενημερώνουν για την τρέχουσα τοποθεσία σας (με βάση τη διεύθυνση IP σας). Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το να μας επιτρέπετε να συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες είτε αρνούμενοι την πρόσβαση στις πληροφορίες είτε απενεργοποιώντας τη ρύθμιση Τοποθεσίας στη συσκευή σας. Ωστόσο, εάν επιλέξετε να εξαιρεθείτε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες πτυχές των Υπηρεσιών.

Πληροφορίες που συλλέγονται από άλλες πηγές

Για να βελτιώσουμε την ικανότητά μας να παρέχουμε σχετικό μάρκετινγκ, προσφορές και υπηρεσίες σε εσάς και να ενημερώσουμε τα αρχεία μας, ενδέχεται να λάβουμε πληροφορίες για εσάς από άλλες πηγές, όπως δημόσιες βάσεις δεδομένων, κοινούς συνεργάτες μάρκετινγκ, προγράμματα θυγατρικών, παρόχους δεδομένων, και από άλλους τρίτους. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν ταχυδρομικές διευθύνσεις, τίτλους εργασίας, διευθύνσεις email, αριθμούς τηλεφώνου, δεδομένα πρόθεσης (ή δεδομένα συμπεριφοράς χρηστών), διευθύνσεις πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP), προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διευθύνσεις URL κοινωνικών μέσων και προσαρμοσμένα προφίλ, για σκοπούς στοχευμένης διαφήμισης και εκδήλωσης προβολή.

Πώς επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας;

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία για διάφορους λόγους, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τις Υπηρεσίες μας, όπως:

Για τη διευκόλυνση της δημιουργίας και ελέγχου ταυτότητας λογαριασμού και με άλλο τρόπο διαχείρισης λογαριασμών χρηστών

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, καθώς και να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας σε κατάσταση λειτουργίας.

Για να απαντήσετε σε ερωτήματα χρηστών/να προσφέρετε υποστήριξη στους χρήστες

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας για να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας και να επιλύσουμε τυχόν πιθανά προβλήματα που μπορεί να έχετε με την υπηρεσία που ζητήσατε.

Για αποστολή πληροφοριών διαχείρισης σε εσάς

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας για να σας στείλουμε λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, αλλαγές στους όρους και τις πολιτικές μας και άλλες παρόμοιες πληροφορίες.

Για την εκπλήρωση και τη διαχείριση των παραγγελιών σας

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας για να εκπληρώσουμε και να διαχειριστούμε τις παραγγελίες, τις πληρωμές, τις επιστροφές και τις ανταλλαγές σας που πραγματοποιούνται μέσω των Υπηρεσιών.

Για να ζητήσετε σχόλια

Μπορεί να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας όταν είναι απαραίτητο για να ζητήσουμε σχόλια και να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τη χρήση των Υπηρεσιών μας από εσάς.

Για να σας στείλουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ και προώθησης

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας στέλνετε για τους σκοπούς μάρκετινγκ, εάν αυτό είναι σύμφωνο με τις προτιμήσεις μάρκετινγκ που έχετε. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τα email marketing ανά πάσα στιγμή.

Για την παροχή στοχευμένων διαφημίσεων σε εσάς

Μπορεί να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας για να αναπτύξουμε και να προβάλλουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο και διαφημίσεις προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας, την τοποθεσία σας και άλλα.

Για να αξιολογήσουμε και να βελτιώσουμε τις Υπηρεσίες, τα προϊόντα, το μάρκετινγκ και την εμπειρία σας

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας όταν πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να προσδιορίσουμε τις τάσεις χρήσης, να καθορίσουμε την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών μας καμπανιών και να αξιολογήσουμε και να βελτιώσουμε τις Υπηρεσίες, τα προϊόντα, το μάρκετινγκ και την εμπειρία σας.

Για να προσδιορίσετε τις τάσεις χρήσης

Μπορεί να επεξεργαστούμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο χρήσης τους, ώστε να μπορέσουμε να τις βελτιώσουμε.

Για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις

Μπορεί να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, να ανταποκριθούμε σε νομικά αιτήματα και να ασκήσουμε, να θεσπίσουμε ή να υπερασπιστούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας.

Σε ποιες νομικές βάσεις βασιζόμαστε για την επεξεργασία των πληροφοριών σας;

Εάν βρίσκεστε στον Καναδά, αυτή η ενότητα ισχύει για εσάς.

Μπορεί να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας εάν μας έχετε δώσει συγκεκριμένη άδεια (π.μι, ρητή συγκατάθεση) για χρήση των προσωπικών σας στοιχείων για συγκεκριμένο σκοπό ή σε περιπτώσεις όπου μπορεί να συναχθεί η άδειά σας (π.μι, σιωπηρή συγκατάθεση). Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Σε ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις, ενδέχεται να επιτραπεί νομικά σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας, συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα:

 • Εάν η είσπραξη είναι σαφώς προς το συμφέρον ενός ατόμου και η συγκατάθεση δεν μπορεί να ληφθεί έγκαιρα
 • Για έρευνες και τον εντοπισμό και την πρόληψη απάτης
 • Για επιχειρηματικές συναλλαγές εφόσον πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις
 • Εάν περιέχεται σε κατάθεση μάρτυρα και η είσπραξη είναι απαραίτητη για την αξιολόγηση, επεξεργασία ή διευθέτηση μιας ασφαλιστικής αξίωσης
 • Για ταυτοποίηση τραυματιών, ασθενών ή νεκρών και επικοινωνία με τους πλησιέστερους συγγενείς
 • Εάν έχουμε βάσιμους λόγους να πιστεύουμε ότι ένα άτομο έχει πέσει, είναι ή μπορεί να είναι θύμα οικονομικής κακοποίησης
 • Εάν είναι εύλογο να αναμένεται η συλλογή και χρήση με συγκατάθεση θα έθετε σε κίνδυνο τη διαθεσιμότητα ή την ακρίβεια των πληροφοριών και η συλλογή είναι εύλογη για σκοπούς που σχετίζονται με τη διερεύνηση παραβίασης συμφωνίας ή παράβασης της νομοθεσίας του Καναδά ή μιας επαρχίας
 • Εάν η αποκάλυψη απαιτείται για τη συμμόρφωση με κλήτευση, ένταλμα, δικαστική απόφαση ή κανόνες του δικαστηρίου σχετικά με την παραγωγή αρχείων
 • Εάν δημιουργήθηκε από άτομο κατά τη διάρκεια της απασχόλησης, της επιχείρησης ή του επαγγέλματός του και η συλλογή είναι συνεπής με τους σκοπούς για τους οποίους παρήχθησαν οι πληροφορίες
 • Εάν η συλλογή προορίζεται αποκλειστικά για δημοσιογραφικούς, καλλιτεχνικούς ή λογοτεχνικούς σκοπούς
 • Εάν οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο κοινό και καθορίζονται από τους κανονισμούς

Πότε και με ποιον κοινοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία;

Πωλητές, σύμβουλοι και άλλοι πάροχοι υπηρεσιών τρίτων

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα δεδομένα σας με τρίτους προμηθευτές, παρόχους υπηρεσιών, εργολάβους ή αντιπροσώπους ("τρίτα μέρη") που εκτελούν υπηρεσίες για εμάς ή για λογαριασμό μας και απαιτούν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες για να κάνουν αυτήν την εργασία. Έχουμε συνάψει συμβάσεις με τρίτα μέρη μας, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα με τα προσωπικά σας στοιχεία εκτός εάν τους έχουμε δώσει οδηγίες να το κάνουν. Επίσης, δεν θα μοιραστούν τα προσωπικά σας στοιχεία με κανέναν οργανισμό εκτός από εμάς. Δεσμεύονται επίσης να προστατεύουν τα δεδομένα που διατηρούν για λογαριασμό μας και να τα διατηρούν για την περίοδο που δίνουμε εντολή. Οι κατηγορίες τρίτων με τους οποίους ενδέχεται να μοιραστούμε προσωπικά στοιχεία είναι οι εξής:

 • Δίκτυα διαφημίσεων
 • Υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων
 • Υπηρεσίες επεξεργασίας πληρωμών
 • Εργαλεία παρακολούθησης απόδοσης
 • Επαναστόχευση πλατφορμών
 • Εργαλεία πωλήσεων και μάρκετινγκ
 • Κοινωνικά δίκτυα

Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης;

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης (όπως web beacons και pixel) για πρόσβαση ή αποθήκευση πληροφοριών. Συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τέτοιες τεχνολογίες και πώς μπορείτε να αρνηθείτε ορισμένα cookies παρατίθενται στη Δήλωσή μας για τα cookies.

Πόσο καιρό διατηρούμε τα στοιχεία σας;

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα σημείωση απορρήτου, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης από το νόμο (όπως φορολογικές, λογιστικές ή άλλες νομικές απαιτήσεις) . Κανένας σκοπός αυτής της ειδοποίησης δεν απαιτεί από εμάς να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι χρήστες έχουν λογαριασμό μαζί μας.

Όταν δεν έχουμε τρέχουσα νόμιμη επιχειρηματική ανάγκη να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, είτε θα διαγράψουμε είτε θα ανωνυμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες ή, εάν αυτό δεν είναι δυνατό (για παράδειγμα, επειδή τα προσωπικά σας στοιχεία έχουν αποθηκευτεί σε εφεδρικά αρχεία), τότε θα αποθηκεύσουμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας στοιχεία και θα τα απομονώσουμε από οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία μέχρι να καταστεί δυνατή η διαγραφή.

Πώς διατηρούμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς;

Έχουμε εφαρμόσει κατάλληλα και εύλογα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία της ασφάλειας οποιωνδήποτε προσωπικών πληροφοριών επεξεργαζόμαστε. Ωστόσο, παρά τις διασφαλίσεις και τις προσπάθειές μας να διασφαλίσουμε τις πληροφορίες σας, καμία ηλεκτρονική μετάδοση μέσω Διαδικτύου ή τεχνολογία αποθήκευσης πληροφοριών δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι 100% ασφαλής, επομένως δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ή να εγγυηθούμε ότι οι χάκερ, οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου ή άλλα μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη δεν θα μπορούμε να νικήσουμε την ασφάλειά μας και να συλλέξουμε, να αποκτήσουμε πρόσβαση, να κλέψουμε ή να τροποποιήσουμε ακατάλληλα τις πληροφορίες σας. Παρόλο που θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, η μετάδοση προσωπικών πληροφοριών προς και από τις Υπηρεσίες μας γίνεται με δική σας ευθύνη. Θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στις Υπηρεσίες μόνο σε ασφαλές περιβάλλον.

Ποια είναι τα δικαιώματα απορρήτου σας;

Σε ορισμένες περιοχές (όπως ο Καναδάς), έχετε ορισμένα δικαιώματα βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν το δικαίωμα (i) να ζητήσετε πρόσβαση και να λάβετε αντίγραφο των προσωπικών σας στοιχείων, (ii) να ζητήσετε διόρθωση ή διαγραφή· (iii) να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών· (iv) εάν ισχύει, για τη φορητότητα δεδομένων· και (v) να μην υπόκεινται σε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί επίσης να έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Μπορείτε να υποβάλετε ένα τέτοιο αίτημα επικοινωνώντας μαζί μας.

Θα εξετάσουμε και θα ενεργήσουμε μετά από οποιοδήποτε αίτημα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.

Ανάκληση της συγκατάθεσής σας

Εάν βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων, η οποία μπορεί να είναι ρητή ή/και σιωπηρή συγκατάθεση ανάλογα με την ισχύουσα νομοθεσία, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα της επεξεργασίας πριν από την απόσυρσή της ούτε, όταν το επιτρέπει η ισχύουσα νομοθεσία, θα επηρεάσει την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών που πραγματοποιείται βάσει νόμιμων λόγων επεξεργασίας εκτός από τη συγκατάθεση.

Εξαίρεση από τις επικοινωνίες μάρκετινγκ και προώθησης

Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας από τις επικοινωνίες μάρκετινγκ και προώθησης ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνουμε, απαντώντας "STOP" ή "ΚΑΤΑΓΓΡΑΦΗ" στα μηνύματα SMS που στέλνουμε ή επικοινωνώντας μας.Στη συνέχεια θα αφαιρεθείτε από τις λίστες μάρκετινγκ. Ωστόσο, ενδέχεται να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας — για παράδειγμα, για να σας στέλνουμε μηνύματα που σχετίζονται με την υπηρεσία που είναι απαραίτητα για τη διαχείριση και τη χρήση του λογαριασμού σας, για την απάντηση σε αιτήματα υπηρεσιών ή για άλλους σκοπούς μη μάρκετινγκ.

Πληροφορίες λογαριασμού

Εάν θέλετε οποιαδήποτε στιγμή να ελέγξετε ή να αλλάξετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας ή να τερματίσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Κατόπιν αιτήματός σας για τερματισμό του λογαριασμού σας, θα απενεργοποιήσουμε ή θα διαγράψουμε τον λογαριασμό και τις πληροφορίες σας από τις ενεργές βάσεις δεδομένων μας. Ωστόσο, ενδέχεται να διατηρήσουμε ορισμένες πληροφορίες στα αρχεία μας για την αποτροπή απάτης, την αντιμετώπιση προβλημάτων, την παροχή βοήθειας σε τυχόν έρευνες, την επιβολή των νομικών όρων μας ή/και τη συμμόρφωση με τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις.

Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης Ιστού έχουν ρυθμιστεί να δέχονται cookies από προεπιλογή. Εάν προτιμάτε, μπορείτε συνήθως να επιλέξετε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ώστε να αφαιρεί τα cookies και να απορρίπτει τα cookies. Εάν επιλέξετε να αφαιρέσετε τα cookies ή να απορρίψετε τα cookies, αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει ορισμένες λειτουργίες ή υπηρεσίες των Υπηρεσιών μας. Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με τα δικαιώματα απορρήτου σας, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση support@silentijewelry.shop.

Στοιχεία ελέγχου για λειτουργίες μη παρακολούθησης

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού και ορισμένα λειτουργικά συστήματα για κινητά και εφαρμογές για κινητά περιλαμβάνουν μια λειτουργία ή ρύθμιση Do-Not-Track ("DNT") που μπορείτε να ενεργοποιήσετε για να σηματοδοτήσει την προτίμηση απορρήτου σας ότι δεν παρακολουθούνται και συλλέγονται δεδομένα σχετικά με τις δραστηριότητες περιήγησής σας στο διαδίκτυο. Σε αυτό το στάδιο δεν έχει οριστικοποιηθεί κανένα ενιαίο τεχνολογικό πρότυπο για την αναγνώριση και την υλοποίηση σημάτων DNT. Ως εκ τούτου, επί του παρόντος δεν ανταποκρινόμαστε στα σήματα του προγράμματος περιήγησης DNT ή σε οποιονδήποτε άλλο μηχανισμό που κοινοποιεί αυτόματα την επιλογή σας να μην παρακολουθείτε στο διαδίκτυο. Εάν υιοθετηθεί ένα πρότυπο για την online παρακολούθηση που πρέπει να ακολουθήσουμε στο μέλλον, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτήν την πρακτική σε μια αναθεωρημένη έκδοση αυτής της σημείωσης απορρήτου.

Οι κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν συγκεκριμένα δικαιώματα απορρήτου;

Εάν είστε κάτοικος Καλιφόρνια, Κολοράντο, Κονέκτικατ, Γιούτα ή Βιρτζίνια, σας παραχωρούνται συγκεκριμένα δικαιώματα σχετικά με την πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία.

Ποιες κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών συλλέγουμε;

Συλλέξαμε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες:

Κατηγορία Παραδείγματα Συλλέγεται
Α. Αναγνωριστικά Στοιχεία επικοινωνίας, όπως πραγματικό όνομα, ψευδώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου ή κινητής τηλεφωνίας, μοναδικό προσωπικό αναγνωριστικό, διαδικτυακό αναγνωριστικό, διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όνομα λογαριασμού ΝΑΙ
Β. Προσωπικές πληροφορίες, όπως ορίζονται στο νόμο για τα αρχεία πελατών της Καλιφόρνια Όνομα, στοιχεία επικοινωνίας, εκπαίδευση, απασχόληση, ιστορικό απασχόλησης και οικονομικές πληροφορίες ΝΑΙ
C. Προστατευμένα χαρακτηριστικά ταξινόμησης βάσει πολιτειακής ή ομοσπονδιακής νομοθεσίας Φύλο και ημερομηνία γέννησης ΟΧΙ
Δ. Εμπορικές πληροφορίες Πληροφορίες συναλλαγών, ιστορικό αγορών, οικονομικές λεπτομέρειες και πληροφορίες πληρωμής ΝΑΙ
Ε. Βιομετρικές πληροφορίες Δακτυλικά αποτυπώματα και φωνητικά αποτυπώματα ΟΧΙ
ΣΤ. Διαδίκτυο ή άλλη παρόμοια δραστηριότητα δικτύου Ιστορικό περιήγησης, ιστορικό αναζήτησης, συμπεριφορά στο διαδίκτυο, δεδομένα ενδιαφέροντος και αλληλεπιδράσεις με εμάς και άλλους ιστότοπους, εφαρμογές, συστήματα και διαφημίσεις ΝΑΙ
Γ. Δεδομένα γεωγραφικής θέσης Τοποθεσία συσκευής ΝΑΙ
Η. Ηχητικές, ηλεκτρονικές, οπτικές, θερμικές, οσφρητικές ή παρόμοιες πληροφορίες Εικόνες και εγγραφές ήχου, βίντεο ή κλήσεων που δημιουργήθηκαν σε σχέση με τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες ΟΧΙ
Ι. Επαγγελματικές πληροφορίες ή πληροφορίες σχετικά με την απασχόληση Στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης προκειμένου να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας σε επίπεδο επιχείρησης ή τίτλο εργασίας, ιστορικό εργασίας και επαγγελματικά προσόντα, εάν υποβάλετε αίτηση για εργασία μαζί μας ΟΧΙ
J. Πληροφορίες για την εκπαίδευση Αρχεία μαθητών και πληροφορίες καταλόγου ΟΧΙ
Κ. Συμπεράσματα που προέρχονται από συλλεγμένες προσωπικές πληροφορίες Συμπεράσματα που προέρχονται από οποιαδήποτε από τις συλλεγμένες προσωπικές πληροφορίες που αναφέρονται παραπάνω για τη δημιουργία ενός προφίλ ή περίληψης, για παράδειγμα, σχετικά με τις προτιμήσεις και τα χαρακτηριστικά ενός ατόμου ΟΧΙ
Λ. Ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία ΟΧΙ

 

Θα χρησιμοποιήσουμε και θα διατηρήσουμε τις συλλεγόμενες προσωπικές πληροφορίες όπως απαιτείται για την παροχή των Υπηρεσιών ή για:

 • Κατηγορία Α - Εφόσον ο χρήστης έχει λογαριασμό μαζί μας
 • Κατηγορία Β - 1 έτος
 • Κατηγορία D - Εφόσον ο χρήστης έχει λογαριασμό μαζί μας
 • Κατηγορία F - 1 έτος
 • Κατηγορία G - 1 έτος

Μπορεί επίσης να συλλέξουμε άλλες προσωπικές πληροφορίες εκτός αυτών των κατηγοριών μέσω περιπτώσεων όπου αλληλεπιδράτε μαζί μας αυτοπροσώπως, διαδικτυακά ή μέσω τηλεφώνου ή ταχυδρομείου στο πλαίσιο:

 • Λήψη βοήθειας μέσω των καναλιών υποστήριξης πελατών μας;
 • Συμμετοχή σε έρευνες ή διαγωνισμούς πελατών. και
 • Διευκόλυνση στην παροχή των Υπηρεσιών μας και απάντηση στα ερωτήματά σας.

Πώς χρησιμοποιούμε και μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία;

Συλλέγουμε και κοινοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία μέσω:

 • Cookies στόχευσης/Cookies μάρκετινγκ
 • Cookies μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Φάροι/Εικονοστοιχεία/Ετικέτες

Θα κοινοποιηθούν οι πληροφορίες σας με οποιονδήποτε άλλο;

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για δικούς μας επιχειρηματικούς σκοπούς, όπως για την ανάληψη εσωτερικής έρευνας για τεχνολογική ανάπτυξη και επίδειξη. Αυτό δεν θεωρείται «πώληση» των προσωπικών σας στοιχείων.

Δεν έχουμε πουλήσει ή μοιραστεί προσωπικά στοιχεία σε τρίτους για επιχειρηματικούς ή εμπορικούς σκοπούς τους προηγούμενους δώδεκα (12) μήνες. Έχουμε αποκαλύψει τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών σε τρίτους για επιχειρηματικούς ή εμπορικούς σκοπούς τους προηγούμενους δώδεκα (12) μήνες:

 • Κατηγορία Α: Αναγνωριστικά
 • Κατηγορία B: Προσωπικά στοιχεία όπως ορίζονται στη νομοθεσία για τα αρχεία πελατών της Καλιφόρνια
 • Κατηγορία D: Εμπορικές πληροφορίες
 • Κατηγορία F: Διαδίκτυο ή άλλες πληροφορίες δραστηριότητας ηλεκτρονικού δικτύου
 • Κατηγορία G: Δεδομένα γεωγραφικής θέσης

Κάτοικοι Καλιφόρνιας

Τμήμα 1798 του Αστικού Κώδικα Καλιφόρνιας.83, γνωστός και ως νόμος "Shine The Light" επιτρέπει στους χρήστες μας που είναι κάτοικοι Καλιφόρνια να ζητούν και να λαμβάνουν από εμάς, μία φορά το χρόνο και δωρεάν, πληροφορίες σχετικά με κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών (εάν υπάρχουν) που αποκαλύπτουμε σε τρίτους για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ και τα ονόματα και τις διευθύνσεις όλων των τρίτων με τα οποία μοιραστήκαμε προσωπικές πληροφορίες κατά το αμέσως προηγούμενο ημερολογιακό έτος. Εάν είστε κάτοικος Καλιφόρνια και θέλετε να υποβάλετε ένα τέτοιο αίτημα, υποβάλετε το αίτημά σας γραπτώς σε εμάς χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω.

Εάν είστε κάτω των 18 ετών, διαμένετε στην Καλιφόρνια και έχετε εγγεγραμμένο λογαριασμό στις Υπηρεσίες, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αφαίρεση των ανεπιθύμητων δεδομένων που δημοσιεύετε δημόσια στις Υπηρεσίες. Για να ζητήσετε την κατάργηση τέτοιων δεδομένων, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω και συμπεριλάβετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας και μια δήλωση ότι διαμένετε στην Καλιφόρνια. Θα βεβαιωθούμε ότι τα δεδομένα δεν εμφανίζονται δημόσια στις Υπηρεσίες, αλλά λάβετε υπόψη ότι τα δεδομένα ενδέχεται να μην αφαιρεθούν πλήρως ή πλήρως από όλα τα συστήματά μας (π.σολ, αντίγραφα ασφαλείας κ.λπ.)

Σημείωση απορρήτου CCPA

Αυτή η ενότητα ισχύει μόνο για τους κατοίκους της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τον νόμο περί απορρήτου των καταναλωτών της Καλιφόρνια (CCPA), έχετε τα δικαιώματα που αναφέρονται παρακάτω.

Ο Κώδικας Κανονισμών της Καλιφόρνια ορίζει τους "κατοίκους" ως:

 1. κάθε άτομο που βρίσκεται στην Πολιτεία της Καλιφόρνια για άλλον από προσωρινό ή μεταβατικό σκοπό και
 2. κάθε άτομο που κατοικεί στην Πολιτεία της Καλιφόρνια και βρίσκεται εκτός της Πολιτείας της Καλιφόρνια για προσωρινό ή μεταβατικό σκοπό

Όλα τα άλλα άτομα ορίζονται ως "μη κάτοικοι."

Εάν αυτός ο ορισμός του "κατοίκου" ισχύει για εσάς, πρέπει να τηρούμε ορισμένα δικαιώματα και υποχρεώσεις σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία.

Τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

Δικαίωμα αίτησης διαγραφής των δεδομένων — Αίτημα διαγραφής

Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων. Εάν μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, θα σεβαστούμε το αίτημά σας και θα διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, με την επιφύλαξη ορισμένων εξαιρέσεων που προβλέπονται από το νόμο, όπως (αλλά δεν περιορίζονται σε) την άσκηση για την υπεράσπιση της άσκησης του δικαιώματος άλλου καταναλωτή, τη συμμόρφωσή μας απαιτήσεις που απορρέουν από νομική υποχρέωση ή οποιαδήποτε επεξεργασία που μπορεί να απαιτείται για την προστασία από παράνομες δραστηριότητες.

Δικαίωμα ενημέρωσης — Αίτημα ενημέρωσης

Ανάλογα με τις περιστάσεις, έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε:

 • αν συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία;
 • τις κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε;
 • τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται οι συλλεγόμενες προσωπικές πληροφορίες,
 • είτε πουλάμε ή κοινοποιούμε προσωπικές πληροφορίες σε τρίτους;
 • τις κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών που πουλήσαμε, μοιραστήκαμε ή αποκαλύψαμε για επιχειρηματικούς σκοπούς,
 • τις κατηγορίες τρίτων στους οποίους πωλήθηκαν, κοινοποιήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν τα προσωπικά στοιχεία για επιχειρηματικό σκοπό,
 • ο επιχειρηματικός ή εμπορικός σκοπός συλλογής, πώλησης ή κοινής χρήσης προσωπικών πληροφοριών. και
 • τα συγκεκριμένα κομμάτια προσωπικών πληροφοριών που συλλέξαμε για εσάς.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε ή να διαγράφουμε πληροφορίες καταναλωτή που δεν αναγνωρίζονται ως απάντηση σε αίτημα καταναλωτή ή να επαναπροσδιορίζουμε μεμονωμένα δεδομένα για την επαλήθευση ενός αιτήματος καταναλωτή.

Δικαίωμα στη μη διάκριση για την άσκηση των δικαιωμάτων απορρήτου ενός καταναλωτή

Δεν θα κάνουμε διακρίσεις εναντίον σας εάν ασκήσετε τα δικαιώματα απορρήτου σας.

Δικαίωμα περιορισμού χρήσης και αποκάλυψης ευαίσθητων προσωπικών πληροφοριών

Δεν επεξεργαζόμαστε ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία του καταναλωτή.

Διαδικασία επαλήθευσης

Μόλις λάβουμε το αίτημά σας, θα χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας για να διαπιστώσουμε ότι είστε το ίδιο άτομο για το οποίο έχουμε τις πληροφορίες στο σύστημά μας. Αυτές οι προσπάθειες επαλήθευσης απαιτούν από εμάς να σας ζητήσουμε να παρέχετε πληροφορίες, ώστε να μπορούμε να τις αντιστοιχίσουμε με τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει προηγουμένως. Για παράδειγμα, ανάλογα με τον τύπο του αιτήματος που υποβάλλετε, μπορεί να σας ζητήσουμε να παρέχετε ορισμένες πληροφορίες ώστε να μπορέσουμε να αντιστοιχίσουμε τις πληροφορίες που παρέχετε με τις πληροφορίες που έχουμε ήδη στο αρχείο ή μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω μιας μεθόδου επικοινωνίας (π.σολ, τηλέφωνο ή email) που μας έχετε δώσει προηγουμένως. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε άλλες μεθόδους επαλήθευσης ανάλογα με τις περιστάσεις.

Θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα προσωπικά στοιχεία που παρέχονται στο αίτημά σας για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας ή την εξουσιοδότηση για την υποβολή του αιτήματος. Στο μέτρο του δυνατού, θα αποφύγουμε να ζητήσουμε πρόσθετες πληροφορίες από εσάς για σκοπούς επαλήθευσης. Ωστόσο, εάν δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας από τις πληροφορίες που ήδη διατηρούμε, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να παρέχετε πρόσθετες πληροφορίες για τους σκοπούς της επαλήθευσης της ταυτότητάς σας και για λόγους ασφαλείας ή πρόληψης απάτης. Θα διαγράψουμε αυτές τις πρόσθετες πληροφορίες μόλις ολοκληρώσουμε την επαλήθευση σας.

Άλλα δικαιώματα απορρήτου

 • Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων.
 • Μπορείτε να ζητήσετε διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων εάν είναι λανθασμένα ή δεν είναι πλέον σχετικά, ή να ζητήσετε να περιοριστεί η επεξεργασία των πληροφοριών.
 • Μπορείτε να ορίσετε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για να υποβάλει αίτημα στο πλαίσιο του CCPA για λογαριασμό σας. Ενδέχεται να απορρίψουμε ένα αίτημα από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο που δεν υποβάλλει αποδείξεις ότι έχουν λάβει έγκυρη εξουσιοδότηση να ενεργούν για λογαριασμό σας σύμφωνα με τον CCPA.
 • Μπορείτε να ζητήσετε να εξαιρεθείτε από μελλοντική πώληση ή κοινοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων σε τρίτους. Μόλις λάβουμε ένα αίτημα εξαίρεσης, θα ενεργήσουμε σχετικά με το αίτημα το συντομότερο δυνατό, αλλά το αργότερο εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία υποβολής του αιτήματος.

Για να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να ανατρέξετε στα στοιχεία επικοινωνίας στο κάτω μέρος αυτού του εγγράφου. Εάν έχετε κάποιο παράπονο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας.

Κάτοικοι του Κολοράντο

Αυτή η ενότητα ισχύει μόνο για κατοίκους του Κολοράντο. Σύμφωνα με τον νόμο περί απορρήτου του Κολοράντο (CPA), έχετε τα δικαιώματα που αναφέρονται παρακάτω. Ωστόσο, αυτά τα δικαιώματα δεν είναι απόλυτα και σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να απορρίψουμε το αίτημά σας όπως επιτρέπεται από τη νομοθεσία.

 • Δικαίωμα ενημέρωσης εάν επεξεργαζόμαστε ή όχι τα προσωπικά σας δεδομένα
 • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα
 • Δικαίωμα διόρθωσης ανακρίβειων στα προσωπικά σας δεδομένα
 • Δικαίωμα αίτησης διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων
 • Δικαίωμα λήψης αντιγράφου των προσωπικών δεδομένων που μοιραστήκατε προηγουμένως μαζί μας
 • Δικαίωμα εξαίρεσης από την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εάν χρησιμοποιούνται για στοχευμένη διαφήμιση, πώληση προσωπικών δεδομένων ή δημιουργία προφίλ για την προώθηση αποφάσεων που παράγουν νομικά ή παρόμοια σημαντικά αποτελέσματα ("προφίλ")

Για να υποβάλετε αίτημα άσκησης αυτών των δικαιωμάτων που περιγράφονται παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μας.

Κάτοικοι του Κονέκτικατ

Αυτή η ενότητα ισχύει μόνο για κατοίκους του Κονέκτικατ. Σύμφωνα με τον Νόμο περί απορρήτου δεδομένων του Κονέκτικατ (CTDPA), έχετε τα δικαιώματα που αναφέρονται παρακάτω. Ωστόσο, αυτά τα δικαιώματα δεν είναι απόλυτα και σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να απορρίψουμε το αίτημά σας όπως επιτρέπεται από τη νομοθεσία.

 • Δικαίωμα ενημέρωσης εάν επεξεργαζόμαστε ή όχι τα προσωπικά σας δεδομένα
 • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα
 • Δικαίωμα διόρθωσης ανακρίβειων στα προσωπικά σας δεδομένα
 • Δικαίωμα αίτησης διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων
 • Δικαίωμα λήψης αντιγράφου των προσωπικών δεδομένων που μοιραστήκατε προηγουμένως μαζί μας
 • Δικαίωμα εξαίρεσης από την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εάν χρησιμοποιούνται για στοχευμένη διαφήμιση, πώληση προσωπικών δεδομένων ή δημιουργία προφίλ για την προώθηση αποφάσεων που παράγουν νομικά ή παρόμοια σημαντικά αποτελέσματα ("προφίλ")

Για να υποβάλετε αίτημα άσκησης αυτών των δικαιωμάτων που περιγράφονται παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μας.

Κάτοικοι της Γιούτα

Αυτή η ενότητα ισχύει μόνο για τους κατοίκους της Γιούτα. Σύμφωνα με τον νόμο περί απορρήτου των καταναλωτών της Γιούτα (UCPA), έχετε τα δικαιώματα που αναφέρονται παρακάτω. Ωστόσο, αυτά τα δικαιώματα δεν είναι απόλυτα και σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να απορρίψουμε το αίτημά σας όπως επιτρέπεται από τη νομοθεσία.

 • Δικαίωμα ενημέρωσης εάν επεξεργαζόμαστε ή όχι τα προσωπικά σας δεδομένα
 • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα
 • Δικαίωμα αίτησης διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων
 • Δικαίωμα λήψης αντιγράφου των προσωπικών δεδομένων που μοιραστήκατε προηγουμένως μαζί μας
 • Δικαίωμα εξαίρεσης από την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εάν χρησιμοποιούνται για στοχευμένη διαφήμιση ή πώληση προσωπικών δεδομένων

Για να υποβάλετε αίτημα άσκησης αυτών των δικαιωμάτων που περιγράφονται παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μας.

Κάτοικοι της Βιρτζίνια

Σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας δεδομένων καταναλωτών της Βιρτζίνια (VCDPA):

"Καταναλωτής" σημαίνει φυσικό πρόσωπο που είναι κάτοικος της Κοινοπολιτείας και ενεργεί μόνο σε ατομικό ή νοικοκυριό. Δεν περιλαμβάνει φυσικό πρόσωπο που ενεργεί σε εμπορικό ή εργασιακό πλαίσιο.

"Προσωπικά δεδομένα" σημαίνει κάθε πληροφορία που συνδέεται ή μπορεί εύλογα να συνδέεται με ένα αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο. Τα "Προσωπικά δεδομένα" δεν περιλαμβάνουν δεδομένα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ή πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο κοινό.

"Πώληση προσωπικών δεδομένων" σημαίνει την ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων για χρηματικό αντίτιμο.

Εάν αυτός ο ορισμός του "καταναλωτή" ισχύει για εσάς, πρέπει να τηρούμε ορισμένα δικαιώματα και υποχρεώσεις σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

 • Δικαίωμα ενημέρωσης εάν επεξεργαζόμαστε ή όχι τα προσωπικά σας δεδομένα
 • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα
 • Δικαίωμα διόρθωσης ανακρίβειων στα προσωπικά σας δεδομένα
 • Δικαίωμα αίτησης διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων
 • Δικαίωμα λήψης αντιγράφου των προσωπικών δεδομένων που μοιραστήκατε προηγουμένως μαζί μας
 • Δικαίωμα εξαίρεσης από την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εάν χρησιμοποιούνται για στοχευμένη διαφήμιση, πώληση προσωπικών δεδομένων ή δημιουργία προφίλ για την προώθηση αποφάσεων που παράγουν νομικά ή παρόμοια σημαντικά αποτελέσματα ("προφίλ")

Για να υποβάλετε αίτημα άσκησης αυτών των δικαιωμάτων που περιγράφονται παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μας.

Εάν χρησιμοποιείτε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, ενδέχεται να αρνηθούμε ένα αίτημα εάν ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος δεν υποβάλει απόδειξη ότι έχει λάβει έγκυρη εξουσιοδότηση να ενεργεί εκ μέρους σας.

Διαδικασία επαλήθευσης

Μπορεί να σας ζητήσουμε να παρέχετε πρόσθετες πληροφορίες που είναι εύλογα απαραίτητες για να επαληθεύσουμε εσάς και το αίτημα του καταναλωτή σας. Εάν υποβάλετε το αίτημα μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ενδέχεται να χρειαστεί να συλλέξουμε πρόσθετες πληροφορίες για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας πριν επεξεργαστούμε το αίτημά σας.

Με τη λήψη του αιτήματός σας, θα απαντήσουμε χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις, εντός σαράντα πέντε (45) ημερών από την παραλαβή. Η περίοδος ανταπόκρισης μπορεί να παραταθεί μία φορά κατά σαράντα πέντε (45) επιπλέον ημέρες όταν ευλόγως είναι απαραίτητο. Θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε τέτοια παράταση εντός της αρχικής περιόδου απόκρισης των 45 ημερών, μαζί με τον λόγο της παράτασης.

Έχουν άλλες περιοχές συγκεκριμένα δικαιώματα απορρήτου;

Μπορεί να έχετε επιπλέον δικαιώματα με βάση τη χώρα στην οποία διαμένετε.

Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με τις υποχρεώσεις και τις προϋποθέσεις που ορίζονται από τον Νόμο περί απορρήτου της Αυστραλίας 1988 και τον Νόμο περί απορρήτου της Νέας Ζηλανδίας 2020 (Νόμος περί απορρήτου).

Αυτή η σημείωση απορρήτου ικανοποιεί τις απαιτήσεις ειδοποίησης που ορίζονται και στους δύο νόμους περί απορρήτου, ιδίως: ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς, από ποιες πηγές, για ποιους σκοπούς και άλλους παραλήπτες των προσωπικών σας πληροφοριών.

Εάν δεν επιθυμείτε να παρέχετε τα προσωπικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση του ισχύοντος σκοπού τους, μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά μας να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, ιδίως:

 • σας προσφέρει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλετε
 • απαντήστε ή βοηθήστε με τα αιτήματά σας
 • διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας μαζί μας
 • επιβεβαιώστε την ταυτότητά σας και προστατέψτε τον λογαριασμό σας

Εάν πιστεύετε ότι επεξεργαζόμαστε παράνομα τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία για παραβίαση των Αυστραλιανών Αρχών Απορρήτου στο Γραφείο του Αυστραλιανού Επιτρόπου Πληροφοριών και για παραβίαση των Αρχών Απορρήτου της Νέας Ζηλανδίας στο Γραφείο Επίτροπος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Νέας Ζηλανδίας.

Δημοκρατία της Νότιας Αφρικής

Ανά πάσα στιγμή, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση ή διόρθωση των προσωπικών σας στοιχείων. Μπορείτε να υποβάλετε ένα τέτοιο αίτημα επικοινωνώντας μαζί μας.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε παράπονο σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μας πληροφοριών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο της ρυθμιστικής αρχής, τα στοιχεία του οποίου είναι:

The Information Regulator (Νότια Αφρική) Γενικές ερωτήσεις: enquiries@inforegulator.org.za Παράπονα (συμπληρώστε το έντυπο POPIA/PAIA 5): PAIAComplaints@inforegulator.org.za & POPIAComplaints@inforegulator.org.za

Κάνουμε ενημερώσεις σε αυτήν την ειδοποίηση;

Μπορεί να ενημερώνουμε κατά καιρούς αυτήν τη σημείωση απορρήτου. Η ενημερωμένη έκδοση θα υποδεικνύεται από μια ενημερωμένη ημερομηνία "Αναθεώρηση" και η ενημερωμένη έκδοση θα τεθεί σε ισχύ μόλις είναι προσβάσιμη. Εάν κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές σε αυτήν τη σημείωση απορρήτου, ενδέχεται να σας ειδοποιήσουμε είτε δημοσιεύοντας ευδιάκριτα μια ειδοποίηση για τέτοιες αλλαγές είτε στέλνοντάς σας απευθείας μια ειδοποίηση. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε συχνά αυτήν τη σημείωση απορρήτου για να ενημερώνεστε για το πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας.

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με αυτήν την ειδοποίηση;

Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ειδοποίηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO), Dimitar Stoyanov, μέσω email στη διεύθυνση support@silentijewelry.shop, τηλεφωνικά στο +359896587067 ή επικοινωνήστε μαζί μας ταχυδρομικά στο:

 • Επωνυμία εταιρείας: Silentí Ltd
 • Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων: Dimitar Stoyanov
 • Διεύθυνση: ul. Han Kubrat 1, Plovdiv, 4000, Bulgaria

Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία της χώρας σας, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς, να αλλάξετε αυτές τις πληροφορίες ή να τις διαγράψετε. Για να ζητήσετε έλεγχο, ενημέρωση ή διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων, επικοινωνήστε μαζί μας.