Κάθε κόσμημα είναι σχολαστικά κατασκευασμένο από ασήμι 925, εξασφαλίζοντας μια σύνθεση από 92,5% καθαρό ασήμι (Ag) και ένα μείγμα 7,5% χαλκού (Cu) για ανθεκτικότητα.

Εάν θέλετε να επιστρέψετε την αγορά σας, προσφέρουμε μια πολιτική επιστροφής χωρίς προβλήματα. Αντικείμενα που αγοράστηκαν από Silenti Τα κοσμήματα μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους. Για να πληρούν τις προϋποθέσεις για επιστροφή, το κόσμημα πρέπει να παραμείνει στην παρθένα, αρχική του κατάσταση και συσκευασία, σύμφωνα με τις οδηγίες του άρθρου 55 του νόμου περί προστασίας των καταναλωτών. Μόλις επιβεβαιώσουμε ότι το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, θα επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων σας μέσω τραπεζικής μεταφοράς στον καθορισμένο λογαριασμό σας. Λάβετε υπόψη ότι, εκτός εάν η επιστροφή οφείλεται σε ελάττωμα ή σφάλμα από πλευράς μας, θα είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα αποστολής επιστροφής.

Κάθε αγορά κοσμήματος που γίνεται στις www.silentijewelry.shop συνοδεύεται από πιστοποιητικό ποιότητας, και τα δύο επαλήθευση της γνησιότητάς της και χρησιμεύει ως κάρτα εγγύησης 2 ετών.

Η εγγύησή σας καλύπτει:

  1. Πέτρες που έχουν υποστεί ζημιά λόγω εσφαλμένης ρύθμισης.
  2. Προφανή κατασκευαστικά ελαττώματα.


Ωστόσο, η εγγύηση δεν καλύπτει:

  1. Πέτρες που έχουν πέσει.
  2. Σπάσιμο οποιουδήποτε μέρους του κοσμήματος.
  3. Ζημιές λόγω κακής χρήσης, όπως ξύσιμο ή σκίσιμο.
  4. Αποχρωματισμός από έκθεση σε μεταλλικό νερό, καλλυντικά ή καθαριστικά.

Η εγγύηση ακυρώνεται χωρίς το αρχικό πιστοποιητικό ποιότητας και το τιμολόγιο αγοράς. Σε περίπτωση που χρειαστεί να επιστρέψετε ένα αντικείμενο ή να υποβάλετε αξίωση βάσει της εγγύησης, συμπληρώστε τη Φόρμα Επιστροφών και Ανταλλαγής.


Για περαιτέρω ερωτήσεις ή λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, η σελίδα Συχνών Ερωτήσεων είναι πάντα διαθέσιμη για τη διευκόλυνσή σας.